Home HWV-software Programma's Downloaden Gratis update Blind typen Prijzen Veelgestelde vragen Presentatie Bestellen


HWV-software blijft constant bezig om de programma's te verbeteren. Reacties uit het onderwijsveld worden hierin betrokken. Zo sluiten de programma's perfect aan op de schoolsituatie en gaan de programma's mee met de ontwikkelingen op ICT-gebied.

Wanneer u een licentie van de serie 'ik leer' heeft aangeschaft, dan kunt u via deze website altijd gratis de laatste versie downloaden. Om te zorgen dat u uw geregistreerde versie niet opnieuw hoeft te registreren hebben wij hier speciale update-bestanden geplaatst.

In deze laatste versies heeft u de mogelijkheid om leerlingen te verplaatsen naar een andere groep. Bij de jaarovergang kunt u dus ook de gegevens van kinderen die in een andere groep komen meenemen naar de andere groep. Dit is ook erg handig als u groep 3 gaat samenstellen, waarbij de kinderen van de verschillende kleutergroepen nu eenvoudig verplaatst kunnen worden naar nieuwe groep.

Download het gewenste update-bestand en sla het op in de map van het betreffende programma. Start het update-bestand op. Na enkele ogenblikken krijgt u de melding dat het updaten is voltooid. U kunt uw programma dan gewoon starten en u ziet het versienummer staan.

U kunt de update-bestanden downloaden door hieronder het gewenste bestand aan te klikken.

ik lees, versie 4.1
ik reken, versie 2.1
ik keer, versie 4.1
ik reken tot 20, versie 2.1
ik reken tot 100, versie 2.1
ik reken tot 1000, versie 2.1
ik kijk op de klok, versie 2.1
ik typ, versie 1.1