Home HWV-software Programma's Downloaden


U kunt per programma downloaden. Wanneer u een programma hieronder aanklikt, dan kunt u kiezen voor openen of opslaan. Wanneer u kiest voor openen, dan kunt u het direct bekijken. Ook kunt u het opslaan en vanaf uw computer opstarten. Om een programma te registreren moet het eerst op uw computer opgeslagen zijn. Maak dan een map aan met de naam van het programma en sla daarin het bestand op. Bij het opstarten maakt het programma zelf enkele mappen en bestanden aan, die u dan in de programmamap terugvindt.

ik speel - ik tover - ik reken - ik lees - ik reken tot 20 - ik keer - ik reken tot 100 - ik reken tot 1000 - ik kijk op de klok - ik typ

In eerste instantie heeft u nu de beschikking over demo-programma's. Hiermee kunt u alle mogelijkheden van de programma's uitproberen. Met een registratiecode kunt u een demo-versie omzetten in een volledig werkend programma. U heeft per programma een registratiecode nodig, die u kunt bestellen.
De programma's 'ik tover' en 'ik speel' zijn gratis. Het zijn kleine kennismakingsprogramma's, voor kinderen vanaf 3 jaar. Ze bestaan ieder uit zes ontwikkelingsoefeningen. Voor deze programma's heeft u geen registratiecode nodig. U kunt ze downloaden en meteen gebruiken.

Hier kunt u de hele CD met alle ik-programma's in één keer downloaden!  (1,8 MB)
Wanneer u het bestand 'CD ik leer.exe' op uw computer heeft opgeslagen, dan pakt het zichzelf uit nadat u erop heeft gedubbelklikt. U kunt aangeven waar u de map 'CD ik leer' met alle bestanden op uw computer geplaatst wilt hebben. Om één of meer programma's te installeren dubbelklikt u op het bestand 'setup.exe'. U krijgt dan het onderstaande scherm waarin u kunt kiezen welke programma's u wilt installeren.
Na het installeren zijn de programma's te zien als demo-versies. U kunt hier ook de handleiding downloaden.